Recuperarea datoriilor de la persoanele fizice și juridice.

Recuperarea datoriilor de la persoanele fizice și juridice.

Recuperarea datoriilor de la persoanele fizice și juridice. 800 533 Tudor Barău

Recuperarea datoriilor este un domeniu foarte important al afacerilor curente a fiecarei societati si ajuta compania dvs. sa isi continue activitatile curente.

Cabinetul nostru este specializat în asistența și reprezentarea serviciului în procesul de recuperare a creanțelor. Echipa noastră vă poate oferi sprijin pe întreg acest proces, inclusiv în negocierea cu debitorii, în reprezentarea dumneavoastră în instanță și în redactarea documentului tuturor necesarului dosarului.

În prima etapă, vă pot asista în procedura de negociere a recuperării debitelor, având discuții cu debitorii în scopul de a convinge că interesele ambelor părți pot fi soluționate mai bine printr-o înțelegere amiabilă.

În cadrul procedurilor prealabile, cabinetul nostru vă poate ajuta cu serviciile legale:

  1. Verificarea solvabilității debitorului, prin analizarea situației financiare și patrimoniale a acesteia în conformitate cu prevederile legale și principiile contabilității.
  2. Comunicarea prin mijloace legale cu debitorii sau reprezentanții acestora, în conformitate cu prevederile Codului de Procedură Civilă și cu legislația privind comunicarea electronică, inclusiv prin notificări, corespondență electronică, convorbiri telefonice sau stabilirea de întâlniri cu reprezentanții debitorilor.
  3. Inițierea procedurilor de negociere în vederea recuperării pe cale prealabilă a debitului, în conformitate cu prevederile Codului Civil și cu principiile dreptului procesual civil.
  4. În situația în care etapa negocierilor nu a avut un rezultat favorabil, echipa noastră de avocație vă poate reprezenta și susține interesele în procesul de recuperare a debitelor prin instanța de judecată, în conformitate cu procedurile și regulile procesuale specifice, respectând drepturile și obligațiile părților implicate.
  5. Recuperarea datoriilor într-un domeniu extrem de important în activitatea curentă a fiecărei societăți, asigurând fluxul financiar și continuarea activităților zilnice ale companiilor.
  6. Verificarea formei legale de desfășurare a activității debitorului, în conformitate cu prevederile legale și reglementările specifice domeniului activității acestuia.
  7. Evaluarea juridică a titlului care atestă existența creanței, în conformitate cu prevederile Codului civil și cu jurisprudența relevantă în materie.

Cabinetul de avocat Barău Tudor este în asistarea și reprezentarea respectării drepturilor lor în procesul de a crea a creanțelor, în cu temeiurile juridice aplicabile.

Aceasta implică purtarea de discuții cu debitorii în scopul de a convinge că interesele ambelor părți pot fi soluționate mai eficiente printr-o înțelegere amiabilă, în conformitate cu principiile dreptului civil și comercial.

În cadrul procedurilor prealabile, cabinetul nostru vă poate oferi toate serviciile legale în conformitate cu normele juridice aplicabile.

Recuperarea datoriilor un aspect esențial în gestionarea afacerii și asigurări stabilitatea financiară a companiilor dumneavoastră, conform prevederilor legale.

Avocat BARĂU TUDOR