Drept Penal

Dreptul la apărare este principiul fundamental al dreptului penal. Tocmai de aceea, Cabinet de avocat Tudor Barău oferă asistență, reprezentare și consultanță în toate derivatele dreptului penal indiferent de complexitatea cazurilor preluate.

De la cazuri de infracțiuni până la dosare de înșelăciune, un avocat în drept penal este alături de clientul său începând cu primele faze ale procesului penal până la asistare și reprezentare atât în faza de urmărire penală, cât și în cercetarea judecătorească. Astfel, avocații se concentrează pe asigurarea deplinei exercitări a drepturilor clienților și pe elaborarea unei strategii ideale pentru a obține cel mai bun rezultat posibil.

Unul dintre cei mai importanți indicatori care ne definesc ca echipă este continua pregătire în domeniul juridic. Pentru găsirea unor soluții eficiente, întreaga echipă este mereu la curent cu toate schimbările din cadrul legislativ, cu deciziile Înaltei Curți de Casație și Justiție, și nu în ultimul rând, a Curții Constituționale.

Clienții sunt prioritatea

Domeniul avocaturii este unul in care conteaza foarte mult relatia dintre avocat si client. Numai cunoscand in detaliu toate datele problemei se poate ajunge la o solutie benefica!

Care sunt serviciile pe care le ofera un avocat in drept penal?

Cabinet de avocat Tudor Barău oferă servicii juridice profesionale de consultanță de drept penal în Constanța Tulcea, Măcin, Babadag, punând la dispoziția clienților soluții bazate pe o experiență profesională de peste 20 de ani. Astfel, serviciile noastre juridice de drept penal includ:

  • Asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată, dar și în faza de urmărire penală în fața organelor de cercetare;
  • Asistență, consultanță și reprezentare a părților civile în procesul penal, indiferent de instanța competentă;
  • Strângerea de probe pentru apărare;
  • Crearea strategiei și administrarea problemelor de apărare;
  • Realizarea de cereri de revocare a măsurilor preventive și pentru eliberarea provizorie sau condiționată a clientului;
  • Asistență în ceea ce privește contestațiile de executare sau de întrerupere a acestora;
  • Înaintarea plângerilor penale.

De ce trebuie sa fii conștient când apelezi la un avocat de drept penal?

Înainte de a apela la o casă de avocatură drept penal trebuie să te asiguri ca ai ales-o pe cea mai bună. În procesele penale este important să lucrezi doar cu profesioniști. Încă de la început este bine sa fii conștient de faptul că, procesul poate să nu se termine perfect, însă cu ajutorul unui avocat în drept penal, se va termina mult mai bine decât în absența acestuia.

In cazul unui avocat de drept penal în Tulcea, experiența pe care și-a exercitat-o în timp în diverse medii juridice cum ar fi parchetul, instituțiile cu atribuții juridice sau poliția, contribuie la o înțelegere perfectă a demnității inculpatului sau învinuitului, precum și la familiarizarea avocatului cu mecanismele care sunt implicate în responsabilizarea acestuia din punct de vedere juridic.

Ceea ce contează cel mai mult la un avocat sunt operativitatea, posibilitatea de a oferi consiliere specializată, capacitatea de apărare strategică, iar un avocat in drept penal din Tulcea iți oferă toate aceste atuuri, apărându-ți interesele cu profesionalism atât în cazul urmăririi penale cât și în fața instanțelor de judecată.